Ponížení

Ponížení

Anotace: Zatím bez názvu

Klečela na podlaze
a slzy zklamání,
necítila se právě blaze,
když bič vyřčených výčitek
k bolesti jí dohání.

Hadr stírá z podlahy smetí,
a ona marně vzpomíná,
jak vypadat má štěstí,
jí nepadlo však do klína.

Čas možná rány hojí,
ona se však bojí.
Dřína a práce,
žádná dovolená,
ona zas krátce se vrhá na kolena.

A duše bolí čím dál více,
tak snad vnímá alkoholik
peklo prohibice.

Autor Marťafon, 23.09.2009
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Wor, trenérka, Hazentla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je drsné..a jak z toho ven?

29.10.2009 14:43:00 | trenérka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí