Pláž

Pláž

Anotace: .

Na jedné krásné pláži,
stopy pískem zaváté.
Nebe sluncem září,
na co, vy vlnky čekáte?

Na milence, co po pláži jdou,
za ruce se drží.
Na racky, co mršinu klovou,
na útesu nad strží.

Dívka jde po pláži,
sama je a bosá.
Chlapce jí odváží,
smrt je nelítostná.

Vlnky už nečekejte,
nedočkáte se šťastného páru.
Jinam odejděte,
ať neslyšíte ránu.

Dívka pistoli vytáhne,
a odhodlaně střílí.
Mrtvá k zemi padne,
racci děsem šílí.
Autor Alien.v.v.s., 23.09.2009
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, Agniezka, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

horůrek...

29.09.2009 17:09:00 | Házté

Až mě zamrazilo-ale jinak moc pěkná :-)))

23.09.2009 22:17:00 | Sweet KiWi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí