Víra s vinou sousedíc

Víra s vinou sousedíc

Anotace: =o)

Sbírka: Drozdovská recese

Silueta se stala vírou,
snem, co uvadá.
Přemítám nad svojí vinou
a vše do sebe opět zapadá.

Víra s vinou sousedíc…

Škrtám řádky starých diářů.
jejichž smysl odnes čas,
sleduju práci zhrzelých cestářů,
kterým starostmi zešedivěl vlas.

Vina s vírou sousedíc…

Najít sílu,tak krásně bezednou,
nebát se osude,že jsi tu.
toulat se nocí bezesnou
se zbytky špatnejch pocitů.
Autor Dullsinea, 23.09.2009
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: Zasr. romantik, snupicek, enigman, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele, dobrá. Dám si tě mezi oblíbené. Třeba tam vydržíš(?). A podívám se i dál.

21.02.2010 18:05:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí