Čekání

Čekání

Anotace: na ten jedinečný den

Sbírka: Stíny duše

Zavírám oči
abych si vzpomněla
na slunečný svit
A čekám na ten den
který má přijít

Poruší všechny linie
a ostatní budou platit
Přísahám
To čekání mě zabije
Ne, slunce už nikdy nepřijde

Čekám na ten jediný..
kdy slunce bude hřát
zlé větry ustanou
a ty mě budeš míti rád
..den který nikdy nepřijde
Autor Violette, 23.09.2009
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, PrinceznaHeliovýchbalonků, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí