Světlo pokoje

Světlo pokoje

Anotace: °°více světla v pokoji,jiný stůl a vše ktomu °°

Pohybuje se mezi venkovním světem a svým pokojem
Kouká se dovnitř a ven
Přes nová skla,dýchá na ní nová jistota

Nechá se unášet kosmickou září
Krása nesmírná ji stále provází
Ostrost větru a sytost barev
Nikdy nedělá uzavřený závěr

Propadá se dál,propadá se dolů a hlouběji
Ikdyž paprsky slunce ji tahají
Za konečky prstů
Nahoru a zpět
Pohoupá se jako na kolotoči
Stále tam a vpřed


Jeto jako struna kytary,celá se rozladí
Už není úniku,je čas vnitřního výkřiku
Otevřená část těla ,už neví co by chtěla

Rozplývá se jako čokoláda
Obarví pocestné a koho může
I přes občasnou bouřkou na tváři
Ďolíčky se vytváří

Zelená mašle ji hladí
Ten zelený drak,stále na ní hledí
Má podivné tituly a v dlaních drží čtyři tajemství


Čtyři tajemství lipového květu
Sedí sním na lavičce a říká mu tu větu
Zhasni tmu a pusť mi světlo

V ustrašené tváři se úsměv objeví
Poletuje a syrovost už nebolí
Ona voní,celá je vo-ňa-vá jako by byla vždy skleněná
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 23.09.2009
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, enigman, Lota
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je mi milé tvoje veršování... :-)

24.09.2009 00:49:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí