BALKÁN

BALKÁN

Anotace: ...

Hory,strmé stráně,hvozdy nádherná zem se line,
kam oko pohlédne krev se lije.
Nenávist strašná vzplála...
Zabíjejí se navzájem ti,
co spolu v lásce žili jen.

Domy hoří,lidi pláčí,děti nikdo nešetří
Města jsou v plamenech a na podstavci
stojí ti,co křičí "My jsme my"
a co jsou oni?

Rozum už je v koncích,
pozdě pomsta stíhá pomstu,
tak to je.
Mají válku a proč ne?

Hromadné hroby,zvěrstva se dějí...
já bych se zajímal o umění...mohl bych?
Když si tohle jménem víry lidi dělají...
Autor JAILER, 24.09.2009
Přečteno 237x
Tipy 10
Poslední tipující: hašlerka, Mbonita, Psavec, enigman, Jarin Kalin, labuť, destovecka, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zabíjet pro fanatickou víru...hrozné

24.09.2009 16:58:00 | hašlerka

Je to hrozné, ale tam, kde je fanatismus, to asi jiné být nemůže...Hodnota lidského života je postavena mimo...

24.09.2009 10:30:00 | labuť

Taky tohle nechápu... a snad ani nechci pochopit...

24.09.2009 08:30:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí