KANÁL DUŠE

KANÁL DUŠE

Anotace: ...

Kanál na ulici zdá se,že všechnu špínu snese.
Co déšť spláchne to firma od naproti vylije,
vyjetý olej z motoru pobere,sběrný dvůr...že je?
Pozdě hubou mlátit,když do spodních vod ,
prosákne černý pot.

Každou duši tajemství obestírá,
vražda a nebo nevěra...
Kanál duše to posbírá a kdo to přehání,
už se nevrátí...

Ať si kdo chce ,co chce říká
každý kanál má svůj strop
a potom už je jenom trop.
Kriminál nebo na půdě trám,
každý ať si vybere sám...
já už to za sebou mám.
Autor JAILER, 24.09.2009
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: hašlerka, Mbonita, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

občas je třeba duši provětrat...

24.09.2009 08:29:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí