POJĎ SI PSÁT . . .

POJĎ SI PSÁT . . .

Anotace: - Bláhová poselství -

Sbírka: Bláhová poselství

.

Pojď si psát . . .
Rád budu naslouchat
Vážit myšlenky i slova
. . . jejich sled
i odmlky . . .
když hledáš jak navázat
A nebo jen tak se odmlčíš
když máš chuť naslouchat tichu
tichu beze slov

A když se odmlčíme - ty nebo já
i tak nám dobře bude
protože víme
. . . že jsme spolu . . .

.
Autor Těšínský, 24.09.2009
Přečteno 311x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiparo, Házté, hašlerka, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké ..ST !

30.09.2009 13:27:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí