Sebevražda ze šílenství

Sebevražda ze šílenství

Anotace: ...

Šla dívka spanilá,
ke břehu rozbouřené řeky,
myslela, že je provinilá,
skončila to jednou pro vždy.

Po čase na vrch vyplulo,
ne jen její tělo, ale i pravda,
že v její duši se zatmělo,
navždy přišla o rozum, žádna to sranda.

Umíraček všude zní,
kapka naděje vymizela,
rodina se loučí,
zármutek jedním slovem, tak bych to popsala.
Autor Kirsten, 24.09.2009
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je boj,
proto ty se drž a ahoj!

25.06.2010 13:01:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí