Opilá pieta

Opilá pieta

Anotace: inspirace ...

Bez cigaret chuligáni
jak pez prstenců planety
v saturniu němých úvah
píšu prstem do sklenic

čekám na svou kolonádu
řekl bych že poslední
mizí hvězdy pozdě k ránu
vymeteno k poledni

nepřicházi ještě pravda
kterou tiše vyčkávám
místo toho sklo se leskne
jako cenný drahokam

poslední a už půjdu
poskládám se do krabic
jako hvězdy z hollywoodu
nebudu mít z toho nic

jenom kroužek od svých klíčů
hřeju ve svých dlaních dál
je to moje kocovina
s níž jsem kdysi usínal

symbol štěstí dál se nese
ranním mlžným oparem
nad městem co se touhou třese
jak stolička za barem

šaty stokrát obnošené
co halíte mou nevinnost
odpusťte mi utěšěně
že jsem váš stálý host

daleko od paneláků
kde jsem kdysi bydlel sám
zdravím Boha do oblaků
a své mosty zavírám

Bez lodí kormoráni
ti mořští andělé
podobaj se milování
bez teplé postele

podobaj se otazníku
co mi visí nad hlavou
proč jsem jeden z mučedníků
a povídám si z Vltavou

Bez začátků konce svaté
smějí se mi do očí
vyřiďte mé stověžaté
ať už pro mě

nebrečí
Autor Jasmin de Paris, 24.09.2009
Přečteno 331x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, PrinceznaHeliovýchbalonků, al-pacino, Zpátky, Psavec, Jarin Kalin, teranosaur, hašlerka, páááááááá, enigman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku skřípe, občas nějaký ten překlep, ale jinak je moc fajn.

24.09.2009 21:39:00 | Kyle

ovšem bez š..

24.09.2009 16:58:00 | Jasmin de Paris

šalina...a večer začíná :D

24.09.2009 16:55:00 | teranosaur

..vyřídím jí to...moc hezké!

24.09.2009 16:39:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí