Na útěku ze světa

Na útěku ze světa

Zkoušel jsem v taxíku čmárat po sedadlech
i oživovat mrtvé injekcí naděje
Celá ta léta si to věděla..
že vesmírem cválám jako Paegas
beze svého žokeje

Nebyl to sen..
jen proláklina mezi časy
Tenkrát si na houpačce seděla
a vyhlížela kometu
odkloněnou od své trasy

A teď..
teď už jsme oba na útěku ze světa
..hladíme ostré cípy hvězd
počítáme spektrální mraky
..a když už jsme to zvládli my
vy můžete taky

Vaše Suicidal Travel
společnost s omezením zaručeným
Autor Trapné děťátko, 24.09.2009
Přečteno 269x
Tipy 27
Poslední tipující: Lioness, stmivani.na.lepsi.casy, WAYWARD, Zefi, Rozárenka, Markulka, drsnosrstej kokršpaněl, Duhová, PrinceznaHeliovýchbalonků, al-pacino, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je tak hezký.... :-)

01.10.2009 19:41:00 | lidus

run, baby, run :)

kvalitka, jako vždy

26.09.2009 18:45:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí