Louskáček na lebky

Louskáček na lebky

Anotace: +++

Sbírka: Jahodové nebásně

Maminko víš co bych chtěla k narozeninám?
Louskáček na lebky.
Vždyť lebka je jako oříšek....

Byla jsem louskat lebky...
Zatím jsem, ale nenašla
jedinej dobrej oříšek....
všechny byli prohnilí.

Rozlousknu i tu svou...
Jen mě trochu mrzí...
že se nikdy nedozvím
jak moc je shnilej....
můj vlastní mozek....
Autor Striptérka, 24.09.2009
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Zefi, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se mi to libi!

25.09.2009 19:32:00 | Zefi

zajímavé. to se mi líbí...

24.09.2009 18:52:00 | Tömätäri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí