Konec

Konec

Anotace: snaha být nejlepší, snaha při které jste ochotni potopit ostatní kolem sebe...a pak najednou zjistíte, že jste potopili i sebe

Konec

Na travnaté pláni
Když blesky křižují oblohu
Stojím v blátě
A nechám na sebe padat déšť

Skončil jsem zde
Já, slavný, s velkými plány
Stojím jako dobytek
Čekám na porážku
A nejsem sám

Stojí kolem mě
Bojí se promluvit
Jejich pohledy bloudí a bojí se setkat
Shrbení klouzají očima po ostatních
Všechny čeká stejný konec

Stojím mezi nimi
A hledím nahoru k nebi

Tak jsem skončil
Já, ten slavný
Jediný, který takto skončit neměl
Nechápu to

Jsem tu s těmi, kteří prohráli svůj boj
Ale já neprohrál, já vyhrál

Těkám pohledem kolem sebe
A oni uhýbají
Nechtějí se mezi sebou zaplést
Navázat kontakt
Dokonce stojí od sebe tak, aby se nedotýkali

Tohle nemůže být pravda
Takto jsem neměl skončit
Vždy jsem dělal vše pro to aby tak skončili druzí

Točím se kolem a hledím jim do tváří
Celému tomu stádu v ohradě
A oni uhýbají
Bojí se
A já začínám také
Autor Jesper, 24.09.2009
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: slečna.závist, Radek.oslov.Šafárik, L. Šebestián Borský, Duhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí dobrá fakt dobré

26.09.2009 11:30:00 | L. Šebestián Borský

pěkné =)

24.09.2009 20:24:00 | Duhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí