Otrok lásky

Otrok lásky

Anotace: Inspirace : Bryan Ferry - Slave To Love

Sbírka: TY

Řekněte jí, že budu čekat
na obvyklém místě
Unavený a uchvácený
Budu tam jistě
Poznal jsem ženu, co každý muž měl by znát
Slabé činí silnějšími
Chudé bohatými
A teď se mnou kráčí
Nedotýká se země
Je pode mnou, nade mnou i ve mně
Nespoutaná, když nebe hoří
Mořská vlna, když se vzbouří
Chci být stejný
Když se k bouři blíží
Nebo to alespoň tak vypadá
Jsme příliš mladí na hledání odpovědí
Příliš staří na hledání snů
Tvá tvář se před mou rozprostírá
Slyším úsměv tvých rtů
Vidím, že pokud budu otrok tvůj,
jsem otrokem lásky
Jsem tím, čím chci být
Láska je marná, když chce jí člověk žít
Já chci jen pár chvil přítomnosti tvojí
Chci tě jen teď a pak se bojím,
že mohu myslet na cokoli,
ztratím tě v tomhle boji
o lásce a opouštění
A nic horšího není
Ta bolest
Tvé odcházení
Autor unstoppable, 25.09.2009
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Bíša, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí