Život je pes

Život je pes

Anotace: vyjádření mých pocitů a tak ze života

Zklamaná životem,zklamaná vším,
proč já na tom životě ještě lpím?
Byla jsem šťastná a veselá,
teď jsem skleslá a zoufalá.

Nic se mi nedaří a nic mi nejde,
samé problémy co se do mne vejde.
V pěžence jen samé drobné,
vánoce budou zase hodně skromné

Chodit s někým ruku v ruce,
znova mít červené,veselé líce.
Rozběhnout se po rozkvetlé louce,
provětrat své prokouřené plíce.

Chtěla bych potkat novou lásku
z rukávu sundat černou pásku,
s někým se smát a užívat,
tak moc bych to chtěla prožívat.

Dostávat dárečky a kytičky,
poslouchat zamilované písničky,
sem tam sladké políbení,
proč z toho vůbec nic není?

Někam zajít pořádně zapařit,
bezstarostně a příjemně se pobavit.
Samé problémy a porážky,
na místo orginálu jen samé náhražky.

Oblečení jen ze samých sekáčů,
není divu že blahem neskáču.
Na krku pár exekucí,
asi mi seberou i těch pár věcí.

Chodím po městě a prohlížím
pod kterým mostem se uložím.
Autor Nattyna, 25.09.2009
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je bílý dům s vyhlídkou do zahrady...

25.09.2009 11:59:00 | UCET KE ZRUSENI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí