Ztracená..

Ztracená..

Anotace: ...***... A když nebudeš číst, nevadí já se z toho nezhroutím..

Paruky stříbrný....
a střípky vzpomínek...
Vkrádají se do mé hlavy...
Když spím...

Není to snadný,
snažit se zapomenout...
Ale už mě to...
Tolik nesráží na dno....

A když spíš, lásko...
v hlavě mi hučí...
Výkřikyz mého nitra...
Do noci bezhvězdné..

Protože,
v tu chvíli všechny hvězdy...
Ztatí se v dáli,
a jána malou chvíli ztratím se s nimi....

Nemůžu popadnout dech,
a letám na křídlech...
Té,
mrazivé noci...

Až do úsvitu,
jsem pořád vzhůru...
Nekonečná, nevýřečná, nevýznamná,
Malá hvězda...

Na obloze,
marných slibů...
Hledám zbytečně dál,
svojí cestu..k tobě...

Ztrácím se v odrazu zrcadel,
zkouším práh bolesti...
A jako tenrát,
i dnes mě zradí mé slzy...

A proto,
až budeš lásko spát...
Já znovu,
budu se ztrácet...

Ztrácet na obloze,
vzpomínek...
A usínat,
se s vou myšlenkou hříšnou...

*Na tebe*
Autor whiolet, 25.09.2009
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: Nola77, Bíša, Psavec, PrinceznaHeliovýchbalonků, WhiteSkull, Lota
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je a děsně rychle utíká..

06.10.2009 17:15:00 | whiolet

Život je škola,,,

27.09.2009 20:41:00 | Nola77

...jó, děvče moje milé, to všechno je škola života... :-)

25.09.2009 19:04:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí