RÁNY

RÁNY

Anotace: ...

Láska nám není cizí,stáří ji umocní,
táhnem to 30-cet let...máme přenádherný věk.
Vrásky nám už nezmizí,ale život nám ...
Mladí nám nevěří,sami to poznají
až štěstí hledají...

Mariáš a pivo mám rád
v hospodě zdržel jsem se přes půlnoc párkrát.
Karty jak blázen hrál,
málo získával...nic nevyhrál.

Tvrdý rány zdá se nám život dává rád
já občas se nechoval jako chlap.
Na křižovatce stáli jsme sami dva
nikdy to nevzdali v životě se prali
a na nic si nehráli.

Tolik bych ti to chtěl říct, však...nemám slov,radši zazpívám ti já lásko má...
Autor JAILER, 25.09.2009
Přečteno 297x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, zelená víla, Mbonita, WAYWARD, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já zas říkám zpívej
z plných plic
vždy je co sdělit
říct...

25.09.2009 20:37:00 | Mbonita

...chápu to víc,jsem starý

25.09.2009 15:17:00 | WAYWARD

Taky se obcas nechovam "jako chlap"...ale to, myslim, kazdy z nas...nekdy...jinak libilo, pekne...

25.09.2009 14:51:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí