Pijete mi krev a víno

Pijete mi krev a víno

Anotace: ...aby se člověk viděl, nemusí nutně stát před zrcadlem...

Vidím se seshora
Vidím se zezdola
Vidím se skrz
Nevidím nic
Jsem prázdnej
Jak vypitá láhev od vína
Ale když se na mě
Díváš ty
Vidíš člověka čistýho, dobrýho
Jak to víno
Co ostatní vypili
Zejtra láhev se rozbila
Autor Vik, 28.10.2004
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí