Anděl smrti

Anděl smrti

Anotace: ...

Anděl smrti k tobě slét,
vidíš jeho tvář.
Doufáš, že umřeš hned,
vnímáš jeho černou zář.

Zář, která tě vábí,
zář, kterou jen ty vidíš.
Zář, která tě svádí,
zář, kterou jen ty cítíš.

Anděl smrti ruku zved,
cítíš, jak opouštíš své tělo.
Jseš venku hned,
něco to tak chtělo.

Proti němu bezmocná jsi,
tobě to však nevadí.
Vždyť o něm se ti zdály sny,
to neznámo tě svádí.

Koukáš na své tělo,
jak bezmocně tu leží.
Umřít není zlé,
co bude dál ti duší běží.
Autor Alien.v.v.s., 25.09.2009
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, Házté, Sweet KiWi, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není tam pointa :'(

25.09.2009 17:06:00 | dead-head

jen duše ví, co bude dál...;o) proto žijme dokud můžem..v lásce, kráse a pravdě..ST!

25.09.2009 16:49:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí