Večer s vůní doutníku

Večer s vůní doutníku

Anotace: ...až spolu půjdem nocí

Sbírka: Zhaslé noci

Až se budem vracet
z toho veselého večera
plni vína,smíchu
a kouře z doutníku
Až budem nocí tiše kráčet
až půjdem domů zvesela

Potkáme dámu
jejíž manžel byl
válečný důstojník
a jejíž vrásky jsou jako saharské duny
Při pohledu na nás
vyndá kapesník
(vyšívaný stříbrem září ve světle luny)
a jemně nesouhlasně odkašle
protože hrozně voníme vínem

Loudáme se městem
a padá první listí
(Ty jsi v něm jak v podzimním dešti)
a čekáme zda to někdo zjistí
že opojeni vínem,láskou
a vanilkovým kouřem z doutníku
chceme se svésti
Autor Lioness, 25.09.2009
Přečteno 375x
Tipy 11
Poslední tipující: Madanik, divoska_jaja, Fenceless, Zasr. romantik, Jacob P. Verlaine, CorrimsonTom, Bíša, Kačka Ranglová, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak trosku me to naladilo do 60. let USA... Make love, not war!...Give peace a chance! :-)

04.10.2009 21:05:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí