zvracim ho v hektolitrech

zvracim ho v hektolitrech

Anotace: """""""...""""""" --------- IIIII

víno piju z půllitru
po hektolitrech dokud nebliju
dávám si laťku co nejvýš
když už chlastám

víno piju z půllitru
a všichni moji kamarádi taky
ne všichni blijou jako já
šavle do tří metrů

víno bliju do kýblu
což je důvod aby tu byl
a pak když se válim po zemi
tak to všechno rozleju

na kalhotech mám díru
přes prdel šlinc
holeně napadrť
a od cigaret popálené ruce

někde na rozcestí
se koulim po zemi
a že si nazvracim na nohy
je mi fuk

víno piju z půllitru
a taky jak jinak
zvracim ho v hektolitrech do hajzlu
posílám mámě svůj pohled

jako modrý se tvářím
avšak uvnitř jsem rudý
někdy míň někdy víc

nad loukou kde se točil pornofilm
odlétají vlašťovky
za mnou stojí starý dům
bez oken a bez dveří

jak je libo pane mistr
nalejte mi číš
ale výš, výš, nebojte se můj mistře
nebojte se
Autor Jan D., 18.11.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí