Malba v jeskyni

Malba v jeskyni

Anotace: Možná..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Chtěla bych býti jeskynní malbou,
rudá kráva s ulomeným rohem.
Chtěla bych býti pod lučišníkovou palbou,
rudá kráva zklamaná bohem.

Oštěpy zabodly se do plných boků,
krev kreslí na kámen prazvláštní obrazce.
Hledám pro skon páchnoucí stoku,
vyhýbám se kruté otázce.

Naposled zabučím se smutným úšklebkem,
přivírám víčka - nad hlavou smrtihlav poletuje.
Krev stéka na zem po těle hebkém,
má duše vytrácí se - jak chrlič ze své sluje.
Autor Satha, 25.09.2009
Přečteno 378x
Tipy 7
Poslední tipující: CORONATION, CorrimsonTom, Paulín, Romana Šamanka Ladyloba, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí