Naděje

Naděje

Anotace: píseň...pro Kubíčka

Sbírka: Mezi světy

Kam se skrýváš, když tmou se díváš a já jen smáčím tvář
Průzračnou touhou, tou nocí dlouhou, stále ztrácíš zář
Ze strachu z výšek mám na čele křížek, ten kříž mě tíží víc
Než to bílé ráno, co se ti zas zdálo? Proč nechceš mi to říct
Jen sníh, jen sníh, bílý sníh…
Jen sníh, bílý sníh to ví…
Že proplouváš v mořích, co pro tebe stvořím a já tě najdu líp
Když dopluješ z moří do hedvábných peřin a tam se zas schoulíš
Když za oknem sněží, a ty k němu běžíš, padá ti do dlaní
Vločka za vločkou taje a ty s velkým tajem hledáš tu poslední
Jen sníh, jen sníh, bílý sníh…
Jen sníh, bílý sníh to ví…
Že průsvitnou loučí se s přízraky loučím, tiše odháním je dál
Tam kam nevedou tvé kroky, po věčné roky, kterých ses tak bál
Když za oknem sněží a ty k němu běžíš, padá ti do dlaní
Vločka za vločkou taje a ty s velkým tajem hledáš tu poslední
Autor Moonlight7, 25.09.2009
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí