Otevřete oči

Otevřete oči

Anotace: Třeba něco uvidíte...

Snažím se stvořit svět za dva dny.
Ohňostroj radostí
protkaný skutečností.
Neustále zakopávám o podivné náhody.
vytváří páry nestálý
voda a led tě popálí.

Za tvými zády stále někdo čeká.
jako v mámení
Je vinou trápení.
Odpust dívce to ona na to čeká.
odříkává otčenáš,
ruku v oheň dáš.

Nedokážu odhadovat lidi
asi to na mě každej z nich vidí.
Zmizím až pozdě za šera
Jako pán noci příšera.

Všichni jsme paraziti tohoto světa,budem umírat
My to víme ,nechcem s tim nic dělat,jen do krve rty sát.
Chci se dostat ven, já teď nechci umírat.
Chtěl bych lidem dávat to,co jen smrt může brát.

Je to ve mně,
je to ve vás,
otevřete svoje oči

Noc co noc stejně stará hra
A ty v ní si figurka.
Znáš svou sílu jejich moc
Přesto jim děláš otroka.

Úspěšný občas bývá lov
Rouhání je dnes škoda.
Pohraj si se střípky slov
Omladí jak živá voda.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 18.11.2005
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí