Dlouhých devět let...

Dlouhých devět let...

Anotace: ...

Všechno se stalo tak rychle,
pamatuji si na náš začátek.
Učili se abecedu a obsah krychle,
chtěla bych tohle vrátit nazpátek...

Teď jen průšvihy a předtím nevina...
ze začátku jedinci a nyní skupina.
Nejdřív neznámí lidé a nyní přátelé,
ne vše co se stalo bylo veselé...

Ale my to zvládli a šli jsme dál,
táhli za jeden provaz a to všichni společně.
Někdo si myslel, že je král
a bral to celkem nevděčně...

Za chvíli to skončí a každý zůstane sám,
učitelé budou smutnit a ronit slzy.
Myslím, že se bude dokonce stýskat i nám,
bude to za chvíli...bude to brzy...
Autor Danik, 26.09.2009
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: Miroslav Možný, Házté, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, každý si to prožil nebo prožívá..a pak se vzpomíná spíš jen na to dobré a s úsměvem...ST !

26.09.2009 22:47:00 | Házté

Danuško, to je nádherný :) ten pocit jsem zažil...je to ztráta přece jenom docela podstatná...ale až přijde čas, tak na to budeš vzpomínat ne v slzách, ale s úsměvem :)

26.09.2009 18:46:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí