Obvinění

Obvinění

Anotace: Naprostý proud myšlenek..

Hořící města
Beznohý mrzák
Pochodně z fosforu
Noční včely kolem uší
Matčino explodující srdce
Ruční granát v hrudníku
Smyčka kolem krku století
Obviněno z vražd a válek
Ne! Století nedrží bombu v ruce
To My! My ji máme přivázanou kolem pasu
Jsme to my kdož jsou obviněni
ze surovosti tohoto věku.
Autor BeatleJohn, 26.09.2009
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí