Když se vrátí vzpomínky...

Když se vrátí vzpomínky...

Anotace: ...melancholická, podzimní nálada...kousek o něm, kousek o něm...

Podzimní vánek fouká a listí se třepetá,
jako by mi chtělo říci "já ti rozumím".
Motýlek ke mě letí a z dálky mi šepotá,
"pověz, co tě trápí, já to nikomu nepovím".

Kde však naleznout slova správná,
co mé trápení nejlépe popíší.
Kde je ta má vůle dávná,
pověz ji motýlku, ať si pospíší.

Nerozumím pocitům mojí duše,
poprvé pociťuji veliký strach,
že přijdu o milovaného muže
a vše promění se v prach.

Jak pozdě si uvědomíme, co jsme ztratili,
vím, zní to jak klišé,
však teď už vím, že jsme se ranili,
velkou silou, však v poklidu a tiše.

Nejsem básník, nejsem ani literát,
však slova, co mě napadají, ty já chci psát.

Snad jsme udělali, to co bylo správné,
a nadále se budeme vídat,
na zážitky oběma tak známé,
budeme s úsměvem vzpomínat.
Autor KLARISA, 26.09.2009
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: Patrik Mališ, Radek.oslov.Šafárik, ilona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí