Krvavá masturbace

Krvavá masturbace

Anotace: Absolutní realismus Monthy-Tamahyův si žádá odpověď i ode mne. Zde tedy jsou nějaké záznamy.

jsem na kopci a dívám se na dům,
který jsem viděl z toho kopce už před rokem,
bydlí v něm dívka, co chodí k nám do školy,
je hranatý, s pyramidovitou střechou,
je u něj pár stromů, které tvoří stíny,
má u komína anténu,
není příliš vidět kvůli slunci
a špinavým brýlím,
je však dost teplo, abych mohl věnovat pozorování delší čas
jsem blízko borovice a blízko domu,
ve kterém hučí nějaké stroje,
je tu šnek v trávě, je tu trochu listí,
teď tu šel muž v kšiltovce s vlčákem na vodítku
není toho moc, co by se dalo říct
v pět budu doma
ten dům už neuvidím
nemluvě o tom, že
mám zvláštní vztahy s lidmi.

POST SCRIPTUM

fyzická námaha není pro intelektuály
ti mají jinačí zaměstnání
vymyslí věci, o nichž nemám potuchy
číst, psát, počítač
rovná se
podzimní kopec, osamělá procházka.
Autor ludmil, 26.09.2009
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: Koskenkorva, Monthy Tamah, PavelM, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm tak tedy polemika...literárně dobré,navíc musím po víkendu musím souhlasit s poznámkou pod čarou...

29.09.2009 07:53:00 | Monthy Tamah

Konečně to někdo ocenil.

26.09.2009 18:35:00 | ludmil

Tak to je sakra výborná věc, je to dobře odlišné od "běžných" literáckých děl. Nejvíc se mi na tom líbí asi ta intelektuálovzdornost.

26.09.2009 18:25:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí