Okamžik lásky

Okamžik lásky

Anotace: ...s andělem

Sbírka: Osamocené sblížení

Miluji svůj chtíč
spaluji andělská křídla na prach
(ach ano,dnes v noci je tu anděl)
však letět už chce pryč
neb z mého divokého já má strach

Tahle noc je zraňující
pro jeho nevinné sny,bělostná křídla
a pro jeho svatozář
Poznaný okmažik vzrušující
tvůj dotek, má rozkoš
má nová modla
beze slov "Otčenáš"

Je to jak svátost divočiny
když anděl čeká na uklidňující děšť
Vypadá jak zadupaný květ
pošramocený květ bílé kopretiny
jehož slova tichá jsou
Takhle to dopadlo když chtěla jsem anděla
na okamžik lásky být jeho jedinou
Autor Lioness, 26.09.2009
Přečteno 358x
Tipy 6
Poslední tipující: Madanik, Matty09, divoska_jaja, Fenceless, Jacob P. Verlaine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Andele tu podle me nejsou od lasky, ale od pratelstvi;-)

04.10.2009 21:08:00 | Matty09

Anděla se Ti zachtělo?
Anděl je čistá bytost
čistá jak lilie
k tomu aby jsi ho chytila nepotřebuješ hbitost
když ho chytneš lítostí ti uhnije
Ve svých snech ho můžeš míti
tam Ti na cestu svítí

26.09.2009 18:50:00 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí