Let číslo 46

Let číslo 46

Anotace: cesta v letadle

Vzlétání.
Chvilka napětí.
Letadlo se naklání.
Rychlý smyk nahoru.
A už jsme v oblacích.
Nádherná iluze nekonečna.

Dýchání.
Chvilka ticha v zápětí.
Strach se utrhl ze řetězu.
Ztraceni v ženách nebo v mracích?
Prapodivná iluze skutečna.
Autor Nussichoco, 26.09.2009
Přečteno 240x
Tipy 5
Poslední tipující: Fenceless, Květka Š., hašlerka, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí