Let číslo 46.

Let číslo 46.

Anotace: Co se mi letem světem odehrávalo v hlavě

Runaway.
Pozoruji ty létající věcičky,
které se mi ztrácí v oblacích.
Ztrácí se mi jako on..
Trochu v rozpacích.

Rozhlížím se po letišti,
stísněná jak na smetišti,
vím že tu nikde není..
ale můžu snít, né?

Koupím si další caffe latté
a přehrávám si v hlavě vzpomínky..
ona je bárbínka made in Mattel,
nadosah živote.
Sbohem můj pilote..
Autor Nussichoco, 26.09.2009
Přečteno 227x
Tipy 5
Poslední tipující: Fenceless, Květka Š., hašlerka, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí