Nestárnout

Nestárnout

Anotace: Jenže čas je neoblomný...

Je to jak pomocí síly ptačí
Zastavit čas, jenž tak rychle kvačí
Který nepostojí ani chvíli
Nečeká a jenom pílí

Co můžeš mít a můžeš znát
Co bohům můžeš darem dát
Pozastav slunce mizící třpyt
Nastoupí měsíce vybledlý svit

Děsuplná kletba či králů dar
Zasáhne i tebe času zmar
Stáří tě nikdy nic nezbaví
Už jenom paměť ti děraví

Jako fénix, pták nesmrtelný
Nový život dá popel černý
Až vysoko na nebi budeš stát
A dalším svým na cestu hrdě plát
Autor Alasea, 26.09.2009
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: WAYWARD, Mario de Janiero, Markulka, Sllunce, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

PF 2010 + st

31.12.2009 21:06:00 | WAYWARD

Život není a z mnoha důvodů ani nemůže být konstantou.
Otázka zní: Je "chyba" relevantním matematickým pojmem?
Jinak samozřejmě ST+!

14.12.2009 18:31:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí