Závist

Závist

Anotace: už je to dlouho co jsem to psala,teď mám kolem sebe jen veselé lidičky:-)

...ta jediná má nad námi
vládu!
...ta jediná má velkou
slávu!
...ta jediná pohltila celý
svět!
...ta krutá je napohled!

Proč hloupá závist hýbe
světem,
vymyšlená zlým to
čertem!
Proč jen závidí si každý
s každým?
As baví je to snad,každého
pomlouvat a každým pohrdat!

Zkuste jednat s všemi stejně,
bez přetvářky,rovnoceně.
Jistě brzy poznáš změnu,
přestaneš žít konečně v klamu!
Autor Markulka, 27.09.2009
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí