Nemám pro ni název

Nemám pro ni název

Anotace: Žádný nenapadl mne...

Umřou?
jen pouhá holá těla
Žiji?
jen duše slabě chvěla.

Proč?
jinam do dalšího života
Jak dlouho?
bude rozhodovat porota.

Kam?
V který svět neb kout vesmíru
Země?
K moři či vrchol Pamíru.

Kým?
já stanu se až zpět budu
Šťasten?
snad smutkem zahánět nudu.
Autor Čoki, 27.09.2009
Přečteno 219x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Iwushak..., Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí