Béďa papežem

Béďa papežem

Anotace: ... :-D paradox

bosýma nohama šlépěje z mraků
slíbám ti ze rtů
tvé hořké otčenáš
podoben šroubu z lodivraků
nahou duši vůbec nevnímáš
ukřižovaný beznadějí
pálíš mě očima co sotva dotknou
se hvězd
smutně se do klína tvé dlaně chvějí
nemůžu v sobě už dále kvést
kostrbatá řeč choulí se do tmy
hluboké jako jeho víra
za všechny viníky budem se modlit my
s láskou která v nás umírá

a ráno cestou do práce po flámu
potkáme papežovy učně ještě snít
chodníky poblitý a růže z cyklámu
budou v nás věčně hnít
Autor Jasmin de Paris, 27.09.2009
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Zpátky, hanele m., labuť, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí