Astrální cesta

Astrální cesta

Anotace: .

Stojíš na rohu ulice,
bojíš se ohlédnout.
Co když někde spatříš se,
kolem jiných plout.

Kolem jiných cestovatelů,
co tělo své opouští.
Můžeš být u atolů,
nebo někde nad pouští.

Můžeš jít kam chceš,
co chceš udělat.
Někam klidně běž,
nesmíš se však bát.

Strach velkou moc má,
nesmíš se mu poddat.
Co on chce, tvé tělo udělá,
tak budeš zpátky padat.

Dej si pozor na ten strach,
nech ho ve světě svém.
Jinak bude to tvůj stálý brach,
bude bránit cestám těm.
Autor Alien.v.v.s., 27.09.2009
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, strach je velmi nebezpečný..a dost silný..někdy trvá dlouho než ho člověk překoná..nejhorší je, když se mu poddá..

27.09.2009 19:45:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí