proč

proč

Anotace: to je život

Proč to musí takhle být,
proč musíme každej svou cestou jít.
Víš jak moc tě mám rád,
nedokážu být jen kamarád.

Nemoc tě pohladit a vzít za ruku,
obejmout a políbit na krku.
Proč mě takhle trápíš,
proč se ke mě nevrátíš....?
Autor chico13905, 27.09.2009
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí