NOTY BEZ OSNOVY

NOTY BEZ OSNOVY

Anotace: ...no nevím.

***

Zhmotnělá

Vtažen do tvých snů
o lásce
v zákoutích poznání
hledáš hledání
tělo hladíš rukou mou
rozkvétáš
kvateš touhou v peřinách
odkvétáš
sklizeň je čas plodů v korunách
máváš
vlak i koleje obzorem mizí
za
nacházíš stanici
domovskou
píseň tklivou nezpíváš



Co já

Jen chvíli hrál

Jen chvíli hrál tvou rapsódii

Tóny
ach
ty tóny znějí křikem dál
lásko
proč jsem tenkrát nevyhrál
nebo
krásnou tváři nevyřval
stačí
stačí kouknout do zrcadla
ano
jsem tam sám
jen
jen lístky okvětními
stránku první herbář zarovnal

Jiný

Jiný do osnovy akord poskládal

Hraj


***
Autor WAYWARD, 27.09.2009
Přečteno 298x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Házté, Bíša, enigman, Mbonita, Dota Slunská, labuť, hašlerka, Psavec, Kars, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutně nádherná ...ST !

29.09.2009 13:46:00 | Házté

Hrál jsi asi v molu

28.09.2009 11:15:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí