Krutý osud

Krutý osud

Anotace: Každičký den není posvícení!

V životě jasná světla jsou,
však navzdory osudu se stavět,
jako zraněný pták,
svou touhu popadnout a žít.

S duší lehkou jako sníh, se s větrem prohání po pláních
a závod s časem vyhrát nemohou.

Tak paprsky zatnou silou svou,
a srdce křehké rozetnou.

Vyšla jsi, ze tmy sílo zlá,
a vše čisté pohltila.
Zbyl jen v srdci žal, a v očích pláč,
teď svému zranění podlehnout máš?
Autor Ayaka Midoriko, 27.09.2009
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí