Touha po životě

Touha po životě

Anotace: vylévání si pocitů na papír

Skrýváš slzy v domnění,
že je jiní neocení
zavřený jak v pusté cele,
cítíš se tak vyhořele

Schoulený do klubíčka,
Proč je naděje - tak maličká
Asi proto, že je vzácná
jako perla zářná

Když nemůžeš se probudit
a tenhle svět někam zahodit
vykašli se na pocity
a připomeň si nejdůležitější,
to, že pořád jsi tu i ty

Člověk, plný touhy,
co nemusí skončit v jezeru zhouby,
když bude se snažit žít
tak jednou přestane jenom hnít.
Autor MiroPlkanec, 27.09.2009
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tip na přivítanou

27.09.2009 23:15:00 | WAYWARD

...tip na přivítanou

27.09.2009 23:15:00 | WAYWARD

...vítej na Literu :-)

27.09.2009 23:13:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí