Hra

Hra

Anotace: .

Svět je hra jak kovaná
Přesně pro deset hráčů.

Dva sedí a jen tak popíjejí
Tři pilují mříže cely
Dva se někde láskou hřejí
A jeden tomu všemu velí

Já celé dny přemýšlím
Proč zrovna deset hráčů
Život trávím zoufalstvím
Celé noci propláču

Roky si lámu hlavu tím
Kde je smysl toho všeho
Bloudím v pustinách,přemýšlím
A hledám desátého.
Autor F.i.L, 27.09.2009
Přečteno 286x
Tipy 13
Poslední tipující: E.deN, kja-jin-ka, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, Dragoniana, Lioness, Miroslav Možný, strašidýlko-střapatý, Matty09, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí