O co vlastně jde ?

O co vlastně jde ?

Anotace: O co vlastně jde ?

O co vlastně jde?
Co vám tak důležitého přijde?
I když ve hře jsme,
tak o co vlastně hrajeme?

O životní klid?
O životní jistotu?
O životě snít?
O životní výhru?

Možná, tedy jistě,
ale o to zas až tak nejde.
I když poslední doběhneme,
hlavní, že budeme celý.

Hlavně být s výsledkem spokojený
a ne být věčně naštvaný,
že tady a tam jsme přidat mohli,
touhle cestou jsme se vydat neměli.

Neustálý hon.
Neustálý shon.
Jste jen blbů klon,
když nevíte nic o tom.
Autor James Tony, 28.09.2009
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí