Buduj svojí pověst

Buduj svojí pověst

Anotace: Buduj svojí pověst

Každý z nás
má hodnotu.
Ztratím jí snáz,
než jí dostanu.

Proto vždy žiji tak,
abych ji budoval.
Aby neuletěla jak pták
a já za ní zaplakal.

Pro někoho je to zbytečné.
Ach můj Bože. Ach jé.
Nechci dělat obřady smutečné,
proto lidi, ŽIJTE !

Žijte tedy tak,
jak vám dovolí tlak.
Tak a ne jinak.
To je člověka znak.

Zvířeti to je jedno.
To chce jen přežít.
Člověk, koná-li dobro,
bude sakra dlouho žít.

Člověk je jedinečný.
Každý z nás je krásný.
Někdo je sice smutný,
ale pak je zas šťastný.

Tím se mění jeho hodnota.
Někdy je, bohužel, minusová.
Jindy zase, naštěstí, plusová.
Ale vždy je prostě nějaká.

Proto doporučuji,
aby se lidi, vždy snažili.
Nepolevovali v úsilí.
To zlé v sobě udusili.

Každý je někdy taký,
že se sám za sebe stydí.
Ale vždyť je to normální.
V tom je člověk právě úžasný.
Autor James Tony, 28.09.2009
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí