PRÝ PŘÁTELSTVÍ

PRÝ PŘÁTELSTVÍ

Anotace: FOR YOU, EMERGENCY... Nedokázala jsem ti dát sbohem. Moc mi chybíš. *:(

Rozsápala bych si nejraději srdce,
abych se zbavila toho strašného potitu.
Vymazala bych si nejraději paměť,
abych se vymanila ze spáru myšlenek.

Každá slza znamená vteřinu bolesti.
Proč? Si mám zoufat a v něco doufat?!
Každá proplakaná hodina je věčnost.
Proč? Se mám trápit a věřit v naději?!

Ze začátku pociťuješ smutek.
Stýská se ti a mrzí tě co se stalo.
Pláčeš, naříkáš, propadáš depresi.
Chceš zapomenout, ale marně.

Později se srdce zocelí.
Smutek mizí s příchodem vzteku.
Křičíš, nadáváš, propadáš zlobě.
Toužíš po odplatě, ale tíží tě uspokojení.

Nakonec se s tím člověk vyrovná.
Vztek přejde a časem cítíš úlevu.
Směješ se, nic neřešíš, propadáš lhostejnosti.
Chceš začít nový život, ale marně.

Prý přátelství navždy, CHA...
Jenže nic není navždy, SAKRA!!!
Prostě nic, vůbec nic.
Zbydou jen zatracené vzpomínky.
Autor PIPSQUEAK, 28.09.2009
Přečteno 465x
Tipy 3
Poslední tipující: losscar, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji...budu se o to snažit...*:)

25.01.2010 07:17:00 | PIPSQUEAK

Krásně napsáno, vzpomínky jsou i hezké a uchovej si jenom ty! :) -ST-

24.01.2010 22:31:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí