Smích

Smích

Anotace: bylo to původně psáno pro Majdu nádhernou bytost, ale pak jsem jí zobecnila snad něco zanechá v každém

Směj se dál
ten, kdo tě kdy znal.
Ví, že když se usmíváš
jiskřičky v očích máš.
Smích je nádherný a léčí
nedej na lidí řeči.
Smích a láska jsou naše zbraně
tak spoléhej na ně.
Nechci být drzá ani zlá
ale každý mi za pravdu dá,
smích je kamarád
a každý má ho rád.
Směj se víc
na slunce i na měsíc.
Je to jen rada a nic víc
nemusíš poslechnout, jen když budeš chtít.
Autor Alien.v.v.s., 28.09.2009
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: Házté, Agniezka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moje řeč :-)

29.09.2009 17:14:00 | Házté

směju se od ucha k uchu..;o))) není nad dobrou radu nad zlato, že..;o)

28.09.2009 20:45:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí