Nesnáším loučení

Nesnáším loučení

Anotace: a kdo rád říká sbohem..?

Předcestovní horečka,
do kufru hážu páté přes deváté
a přec vím, že stále nemám všechno.
Jako obvykle.

Polonahá běhám po bytě
a hledám druhou lodičku.
A nabíječku.
Typické.

Pošlu poslední pac a pusu,
zlíbám všechny, co se mi dostanou pod ruku
a jako celebrita ve velkém stylu odcházím.
Se slzami v očích.
Autor Nussichoco, 28.09.2009
Přečteno 241x
Tipy 8
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, hašlerka, Zefi, Mbonita, WAYWARD, trrtrr, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí