Když jsem sám (klaun č. 3)

Když jsem sám (klaun č. 3)

Anotace: o životě, o lidech a vnitřních pocitech...

Před zrcadlem třepe se rolnička
na klobouku mém.
Z šapitó doznívá poslední písnička,
zas hledám, kdo vlastně jsem…

Zhaslo slunce jako záře reflektorů.
Utichl hluk rozjařených davů.
Jako každý večer do kouta se odeberu
odložit masku a falešnou smíchu vřavu.

Přes bílou tvář valí se řeka
z hořké soli a černých líčidel.
Kapka za kapkou tiše si stéká
veselý klaun pro dnešek odešel
Autor Eva:-), 28.09.2009
Přečteno 247x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Kubino 2, Tygropes, WAYWARD, J.U. Ray, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí