Mlhy života

Mlhy života

Anotace: Za svitu stříbrných mlh

Za svitu stříbrných mlh,
za hluboké noční temnoty,
můj život nějak podivně drh,
propadl se do éry prázdnoty.

Kde myšlenky se měnily v tok nic neříkajících slov,
z hyperaktivního člověka,
sem se najednou stal jedním z mnoha bloumajících sov.
Autor PetGriDus, 28.09.2009
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí