kolotoč

kolotoč

Anotace: ///*

radiovlny mi motaj hlavu
slunečnice už se mnou nemluví
dělám si soukromou projekci svýho života
cpu se přitom popcornem
spím
přetáčim určitý části
stavím se do opozice
značky mi utíkaj
a nevim čim se řídit
dávam gestům novej význam
možná jim ho beru
měla bych brečet
ale nechci
radši provozuju kolotoč
a všem je nám z toho zle
nevim jestli mam zastavit
protože lidi mlčí
maj kamenný tváře,
v kterejch nesmim číst
nikdo mi to nedovolil
tak točim dál
a pořád mi je z toho k pláči
ale hrajeme na kamenný tváře
tak dělam že sem silná
a zavírám oči
třeba to přejde?
vypínám zvuk
třeba doufám,
že až se druhým otevřu
bude to o něco snesitelnější
Autor mattoni.uz.neni, 28.09.2009
Přečteno 305x
Tipy 16
Poslední tipující: Lioness, Radek.oslov.Šafárik, stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, enigman, 6thSun, Zefi, PrinceznaHeliovýchbalonků, Kubino 2, Trauma, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kutulalavá...

29.09.2009 10:17:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí