Masy versus třídy

Masy versus třídy

Anotace: Láska k čemu... budoucnost nejistá...

A zase zpět tu stojíme!
Stále zakoukáni do tebe.
A tak to taky myslíme.
Ano tak zakoukáni do tebe!

A zase zpět tu stojíme!
Myslel sis, byli jsme za dobře.
Ošklivé je rčení, rčení úspěch.
Hlavně tvé osobě pro posměch!

Pro masy versus třídy!
Unavuje mě udávat důvody.
Budoucnost, to čemu jsme věřily.
Zimu milujeme, dohromady nás zas svede!

Tak nás už víckrát nezraníš.
Jak to bylo dříve ucítíš.
Nebo se na vždy vytratíš.
Podveden, alkoholu zaplatíš.

Zpět, teď zbohem zní, můj drahý.
Doufám , že jsi s tím srozuměný.
Naše láska je bezpodmíněčná.
Naše nenávist, co tě požírá.

Masy versus třídy!
Unavuje mě udávat důvody.
Jsme jediná věc v níž můžeš doufat i ty.
Jen zimu milujeme, dohromany nás zas svede!

Pro masy versus třídy!
Unavuje mě udávat důvody.
Budoucnost, to čemu jsme věřily.
Jen zimu milujeme, dohromady nás zas svede!

Otroctví počíná žádostí na spravedlnost a končí úsilím o korunu.
Existuje pouze jediný případ čistého zoufalství. A to zoufalství člověka odsouzeného na smrt.
Autor Charlie Mero, 28.09.2009
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí